The movie inside my head is more interesting

Email to someoneShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Rehearsal idag ägnades åt att undersöka delar till Dancers Intensive (17-20 Juni) och till vårt Sweden project (14 juli-4 aug). Jag, C och Jo har improviserat och försökt komma fram till olika saker som fungerar och inte fungerar.

En mening som vi jobbade utefter idag var “Why should I listen to you when the movie inside my head is more interesting?”. En av våra skådespelarpartners i Sverige hade frågat sin lärare detta. Fantastiskt! På nåt sätt känner jag igen mig så mycket. Vet inte om han ser det som fantasier eller vad det är. Jag spelar ofta upp filmer i mitt huvud, föreställer lixom hur saker är eller skulle kunna vara. Bara det att jag drömmer hur mycket som helst under nätterna och har en helt annan värld när jag sover. Jag vill absolut veta mer om det här!
Jo blev intresserad av den film som jag skapade för mig själv under vårt undersökande idag, så jag fick hålla fast vid den. J och C provade olika saker för att interact/not interact, change behavior/let the behavior be etc. etc.

På onsdag ses vi igen, men då repar vi återigen för helgens föreställning i Tudor City Greens. Det stycket blev så gott som klart i fredags så nu behöver vi bara repa och bygga mer på vilka personligheter vi har. Vi hade en dramaturg från Juilliard som kom och kollade på stycket och hon gav oss väldigt bra feedback. Jag ser fram emot söndag. Det har varit blurrigt, men nu känns det som att vi faktiskt har fått klart vårt stycke och vi vill bara framföra det på söndag.

Leave a Reply