Washington DC – Sunday

Email to someoneShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Började dagen med M och B i köket som stekte bacon och pancakes. Så himla fint av dem. De har väldigt stort kök (stor lägenhet i allmänhet -rätt mycket billigare än i NY) så det var enkelt för dem att bjuda oss på frukost.

Det började regna ordentligt ute så jag och J bestämde oss för att besöka National Air and Space Museum. Vi var sjukt sjukt trötta efter allt promenerande och all historia under helgen så vi gick igenom museet som två zombies, men det var mysigt och troligtvis det vi behövde.

Precis när vi var klara med alla avdelningar hade regnet börjat avta. Vi promenera under vårt paraply i snigelfart mot US Capitol då jag inte hade fått en ordentlig blick av utsidan, bara insidan. Jag fotade och J var min privata assistent som höll paraplyet över kameran. Påväg tillbaka till lägenheten hade det slutat regna. Vi kilade förbi några butiker och fördrev tid. Hittade två böcker (som J nu har beställt betydligt billigare från nätet) men inget mer. Väl tillbaka åt vi take out thai, hann umgås några minuter med Eddie (som fixade White House turen åt oss då han jobbar där) och sedan var vi påväg hem till New York igen.

En helt fantastisk helg. Underbart att träffa en massa nytt folk och andra jag träffat förut, och framför allt att spendera tid med min älskling.

US Capitol
I touched it, dam di dam di dam dam, haha
På den större gatan utanför lägenheten hade de ett gym med en bakgård. Under dagtid såg vi män som körde hårt där, haha, så lustigt

Tjingeling

Leave a Reply