Mer regn, men bra föreställning

Email to someoneShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

I tisdags regnade det fram till föreställningen men hade uppehåll under showen. Igår höll det upp fram tills vi skulle gå på “scen”. Men det var så lite regn som kom och vi lyckades återigen lösa allt bra. Ingen klättring för halkriskens skull, men ändå så bra dansat.

Igår kändes inte alls bra för mig. Hästen jag har var inte uppvärmd som han skulle och jag hade jätteproblem med att få honom till att följa mig. MEN, vår koreograf JoAnna tyckte att hela föreställningen var den bästa hittils och att det inte syntes att jag hade problem med kommunikationen med hästen Gul. Så bra då:) Återigen, om alla andra var nöjda, då är jag nöjd.

I publiken hade jag min kära mormor, moster, mina två kusiner och min mamma. Trevligt att de kom! De värmer! Äntligen kan någon komma och kolla på saker jag framför:) Det blev ett kort hej efteråt eftersom vi, Carlye David och jag, skulle hem och göra oss iordning för nattåg till Stockholm. Så här är vi nu. I en underbart fin lägenhet på Kungsholmen. Anlände vid 6:20, så vi är lite trötta, men det är strålande väder och jag är supertaggad på äventyr!

Stockholms Central Station
Instagram @thisisfanny 

Tjingeling

Leave a Reply